romania united kingdom germany bulgaria france spain

Porumbeii participanti la EUROPEAN Master Pigeons OLR trebuie sa poarte inel genealogic din anul 2018 si sa fie a unei federatii columbofile recunoscute . Trebuie sa fie in varsta de minim 4 saptamani, sa poata manca si bea apa singuri la predarea catre EUROPEAN Master Pigeons OLR. Nu este obligatoriu sa fie vaccinati, deoarece absolut toti porumbeii colectati vor fi vaccinati si vor urma un program profilactic , in perioada de adaptare. La predare se va mentiona daca porumbeii au fost sau nu vaccinati.

Prin predarea porumbeilor EUROPEAN Master Pigeons OLR devine proprietarul de drept al acestora.
Porumbeii vor fi tinuti in carantina, separati pe crescatori timp de o saptamana inainte de a fi introdusi in crescatorie. Daca vor exista porumbei cu probleme in perioada de carantina , proprietarul acestora va fi informat imediat si acesta va decide ce trebuie facut pe mai departe, va inlocui porumbeii cu probleme imediat sau va trimite gratis anul urmator un numar egal de porumbei cu cei care au avut probleme. Porumbeilor cu probleme li se vor efectua analize de laborator pentru a nu exista dubii .

Porumbeii se vor colecta direct de la crescatoria participantilor sau de la reprezentantul legal al columbodromului. Din momentul predarii porumbeilor de catre participant si pana la intrarea in carantina durata nu va depasi 72 de ore.
Este obligatoriu ca la predarea porumbeilor sa se predea pedigreele si titlurile de proprietate, un cont bancar pentru plata premiilor , un numar de telefon si o adresa de mail pentru comunicarea rapida. Predarea pedigreelor se poate face si pe cale postala pana cel tarziu pe data de 01.08.2018.

Taxa de participare este de 150 de euro per porumbel. La 5 porumbei inscrisi se mai poate inscrie un porumbel gratis.

 

Plata se poate face in urmatorul cont :
BACALU MARTA CRISTHA
Adresse : Str. Sucevei , Nr.91, 725200 Falticeni, Romania

Banca Transilvania , Adresse : 725200 Falticeni, Str. Republicii , Romania

Konto EURO : RO58 BTRL EURC RT03 1871 1001
RON - Konto : RO11 BTRL RONC RT03 1871 1001
SWIFT / BIC : BTRL RO22


Participantii care se inscriu si platesc taxa de participare pana pe data de 31.12.2017 beneficiaza de o reducere de 10% din taxa de participare ( platind doar 135 Euro / porumbel ).

Dupa perioada de carantina, care dureaza o saptamana, porumbeii vor fi introdusi in crescatorie si vor primii un cod de participare. Doar proprietarii vor cunoaste seria de inel si codul de participare alocat acelui porumbel. Porumbeii vor urma un program de profilaxie si vaccinare si se vor acomoda cu mediul interior si exterior al custii .
Primirea porumbeilor se face in perioada 01.03.2018 – 30.04.2018.

Pe data de 01.06.2018 porumbeii vor primii cipul electronic si se va ascunde inelul genealogic prin infoliere . De la aceasta data absolut toti porumbeii vor fi liberi sa zboare in jurul crescatoriei si vor incepe antrenamentele usoare cu imbarcare generala cu ceasul pe antrenament.

In perioada de prepregatire, se vor face antrenamente intre 1 Km si 30 Km cu ceasul pornit. Exceptie vor face zilele cu conditii atmosferice extreme ( ploi torentiale, vanturi puternice, canicula , etc ). Antrenamentele se vor efectua in toate cele 4 puncte cardinale.

Antrenamentele oficiale, care se vor lua in calcul la clasamentul AS Master vor incepe cu 09.07.2018 , si de la minim 30Km distanta de crescatorie. Antrenamentele vor fi zilnice, cu imbarcare individuala. Perioada de antrenament este intre 09.07.2018 – 01.08.2018.

Programul de concursuri este urmatorul :
FINALA : KAPLICA ( KAVARNA – cod postal 9650 ) BULGARIA = 486 Km 08.09.2018
SEMIFINALA : MEDGIDIA = 389 Km 25.08.2018
HS3 : MACIN ( pe langa BRAILA ) = 284 Km 18.08.2018
HS2 : TARGU BUJOR = 172 Km ( intre Barlad si Galati ) 11.08.2018
HS1 : ODOBESTI = 108 Km 04.08.2018

Intre etape se vor face minim un antrenament cu ceas si imbarcare intre 50Km si 80Km, care va fi luat in calcul in clasamentul AS Master.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica datele de antrenament si concurs , daca situatia o impune sau in caz de forta majora. Orice modificare se va aduce imediat la cunostinta participantilor .

Imbarcarea la HS-uri, Semifinala si Finala se face de catre personalul columbodromului, in fata camerei de luat vederi si a unei comisii formata din participanti. Comisia nu va atinge porumbeii , doar vor verifica vizual seria de inel. La imbarcarea pentru HS, Semifinala si Finala se va da jos folia protectoare de pe inel si dupa verificarea seriei de catre comisie , se va trece porumbelul peste ceasul de imbarcare si i se va infolia din nou inelul in fata comisiei si a camerei de luat vederi si va fi pus in cusca de transport.

Dupa terminarea imbarcarii sub supravegherea comisiei si a columbofililor participanti la imbarcare , se vor pune custile de transport in masina de transport porumbei si se vor sigila usile masinii.

Transportul porumbeilor se va face cu masina de transport porumbeii autorizata, cu GPS-ul de locatie pornit, de catre personalul angajat al columbodromului EUROPEAN Master Pigeons OLR . Masina va fi insotita de a doua masina cu columbofili participanti , memebrii a comisiei de supraveghere, care se vor deplasa in spatele masinii de transport porumbei. Ambele masini vor fi dotate cu camere de inregistrat pentru orice eventualitate. La locul de lansare, toate pregatirile necesare unei bune lansari, hranirea si adaparea porumbeilor se va face doar de personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Columbofililor participanti ca si comisie de supraveghere le este absolut interzis sa se apropie de masina si au obligatia sa filmeze si sa inregistreze pregatirea si lansarea porumbeilor. Columbofilii participanti ca si comisie de supraveghere vor fi renumerati . La fiecare lansare vor fi invitati ca sa participe si sa verifice lansarea si columbofili locali din zona lansarii.

Pregatirea si Lansarea porumbeilor va fi intotdeauna in direct online pe pagina web EUROPEAN Master Pigeons OLR : www.europeanmasterpigeons.com sau www.europeanmasterpigeons.eu ca si pe pagina facebook EUROPEAN Master Pigeons OLR .

La imbarcarea pentru finala , columbofilii participanti care doresc, pot sa-si verifice doar proprii porumbei. Verificarea propriilor porumbeilor se va face doar in fata camerelor de supraveghere, a comisiei de imbarcare si a personalului angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR.

Ordinea va fi urmatoarea : porumbeii se vor aduce in camera de imbarcare in custi ajutatoare de catre personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Se indeparteaza folia de protectie de catre personalul columbodromului, se citeste si comunica seria comisiei, care verifica autenticitatea seriei si se anunta proprietarul porumbelului . Daca acesta este prezent si doreste , poate sa verifice starea si forma porumbelului. Aceasta se va face doar in camera de imbarcare , in fata camerelor si a comisiei. Proprietarii care nu sunt prezenti pot sa-si vada porumbelul care va fi prezentat indeaproape camerei principale de luat vedericare va fi online. Personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR va imbarca porumbelul prin trecerea acestuia peste ceasul de imbarcare , va aplica folia de protectie peste inel, i se va aplica o stampila de control pe aripa de catre comisie si il va imbarca in cusca de transport. Dupa atingerea numarului de porumbei per cusca aceasta va fi sigilata. Dupa terminarea imbarcarii , custile de transport vor fi duse la masina, iar sigurantele automate de deschidere a custilor, vor fi blocate si sigilate. Dupa caz porumbeii vor fi adapati si hraniti inainte de a porni spre locul de lansare.

In ziua finalei pana la ora 12, columbofilii participanti pot sa viziteze crescatoria. Dupa aceasta ora vor incepe pregatirile de asteptare a porumbeilor, iar columbofilii participanti la finala se vor retrage in zona de asteptare special amenajata. Vor fi standuri cu mancare si bautura pentru diverse gusturi .

Finala va fi transmisa online .
In seara finalei , dupa sosirea porumbeilor, se va organiza festivitatea de premiere . Tot atunci se va organiza si licitatia porumbeilor : locurile 21-50 , cu exceptia locurilor 1-5 AS.

Porumbeii sositi in finala vor fi vanduti la licitatie astfel :
Locurile 1-20 si primii 5 AS, pe un site in Vest sau in Asia.
Porumbeii sositi pe locurile 21-50 vor fi vanduti la licitatia organizata la festivitatea de premiere.Toti porumbeii intorsi din finala vor fi vanduti la licitatie. Pentru porumbeii vanduti in Romania, se va percepe un comision de 15% din pretul de vanzare, iar restul va fi impartit astfel : 50% crescator si 50% organizator, implicit EUROPA Master Pigeons OLR.

Pentru porumbeii vanduti in Vest sau Asia comisionul de organizare a licitatiei va fi mai mare. Din suma ramasa dupa achitarea comisionului pentru organizarea licitatiei crescatorul ca primii 50% iar organizatorul 50%.

Porumbeii care nu s-au vandut la licitatie pot fi rascumparati contra sumei de 20 Euro de catre proprietar in maxim 7 zile de la incheierea licitatiei.

EUROPEAN Master Pigeons OLR va decide ce va face in cazul ramanerii de porumbei nevanduti, acestia fiind proprietatea sa indiscutabila.
Porumbeii fara pedigree nu vor beneficia de premii si de sumele rezultate din licitatie ! Orice discutie sau predarea pedigreelor dupa finala este EXCLUSA ! Orice suma de bani cuvenita sau rezultata de la porumbeii fara pedigree revin in totalitate organizatorului EUROPEAN Master Pigeons OLR.
Toti participantii prin predarea porumbeilor catre organizator isi asuma si se obliga la respectarea termenelor si conditiilor din prezentul regulament .
EUROPEAN Master Pigeons OLR doreste tuturor participantilor mult succes si vant in pene !

 

Reprezentanti

Alfons Klaas Reprezentant GermaniaAlfons Klaas
Westerwieher Str.208, 33397 Rietberg
Tel : 0173-2809855
Email: alfons.klaas@europamasterpigeons.com


Waldow WernerWerner A. Waldow
46282 Dorsten, Gräwingheide 2
Tel:0049 172 2626841
Email: Werner.A.Waldow@gmx.de


reprezentant OlandaDickmann-Stroetges
41379 Bruggen , Genholterstrasse 34
Tel : 02163-5714549
Email: dickmann.stroetges@europamasterpigeons.com


Lorenzo Ghiaci reprezentant ItaliaLorenzo Ghiacci
47014 Meldola , Via RaggiS.Colombano 9
Tel : 0329 5327910
Email: lorenzo.ghiacci@europamasterpigeons.com


turkeyYusuf & Ercan Yıldız
Tel : +90 0535 977 70 20
Email: ysfyldz0059@gmail.com


Nawaf al dakheelNawaf al dakheel
Tel: 0096560066400
Email: nawaf.2o16@hotmail.com

Reprezentantul nostru in Quweit, Iran si Emiratele Arabe Unite

نواف الدخيل
وكيل نقطة ماستر اوروبا
في الكويت والخليج

 


Mohammed Essa Khalifa Alkhaldi

Mr. Mohammed Essa Khalifa Alkhaldi
Phone number : +97455590566
DOHA - QATAR
الوكيل الحصري في قطر والخليج ( نقطة اوروبا ماستر لسباق الحمام الزاجل )

 


Ilijan

Ilijan van der Zhek
Phone number : +359897260666
Email: ivdzhek@gmail.com
My social media: Facebook (Ilijan van der Zhek)
+ WhatsApp and Viber to this number (+359897260666)

Sponsori

fb benzinglive

 

geraldy tauben 01 en

 

Mifuma

 

images

 

mifuma

logo GP

shop europa master pigeons

SC. EUROPEAN MASTER PIGEONS SRL
Adresa: Str. Catunului Nr. 2, Comuna Baia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Romania

Telefon: 0747 332 163

anpc sol