romania united kingdom germany bulgaria france spain

 

European Master Pigeons One Loft   Race

Columbodromul este proiectat, pentru premiiacest an,cu o lungime de 36 metri liniari, 4 metri adancime si 2.2 metri inaltime, 2.000 de odihnitori, fata din sud, este complet ventilata, iar dusumeaua este la 1.5 metri inaltime, cu gratare metalice. Ce pica din hranitori, picat ramane. Sunt 12 compartimente, 16 camere de luat vedere interioare, permanent online si 4 principale exterioare.

Fiecare compartiment are camera sa de luat vederi, din fata inspre spate, iar 4 sunt asezate pe capetele asa zisului hol . Porumbeii vor fi liberi sa circule unde vor de-a lungul columbodromului, dupa perioada de carantina.

Inelele vor fi acoperite ( ascunse) cu folie dupa perioada de carantina , cand vor primi si senzorul electronic si se vor activa si trapele. In fiecare zi se poate urmari activitatea din intregul columbodrom si seara poti verifica daca porumbelul tau se afla in crescatorie. Camerele de supraveghere functioaneaza 24/24 de ore. Transparenta absolut totala 200 % !

European Master Pigeons One Loft Race este situate pe valea Moldovei , in partea stanga a raului Moldova la cca 5 Km de acesta, pa raza comunei Baia.

NU exista palcuri mari de copaci sau aglomerari de cladiri in zona pe o suprafata de cativa Km patrati. Exista o casa particulara mica la cca 500 metri si o fabrica la cca 700 metri aerieni. In rest crescatoria este inconjurata pe o raza de km patrati de culturi agricole ce nu depasesc 1.5 metri inaltime . Acesta a fost si motivul pentru care crescatoria a fost proiectata deasupra solului la o inaltime de 1.5 metri.

Crescatoria a fost proiectata si construita de IBS BUILDERS GROUP , numarul 1 in constructia cladirilor de lux . www.ibs-builders-group.eu

Ingrijirea porumbeilor va fi asigurata de personal angajat, columbofili cu experienta si de personal veterinar . Doi columbofili de profesie tehnicieni veterinar, un medic veterinar si un biolog se vor afla zilnic in crescatorie . Coordonarea intregii activitati va fi asigurata de domnul Bacalu Danut Lucian, un columbofil cu experienta in jocul cu porumbei in OLR-uri din intreaga lume.

PROFESIONALISM 200 % !

Prin acest proiect domnul Bacalu Danut Lucian, a incercat sa elimine tot ce a considerat incorect sau poate da nastere la dubii in ceea ce priveste transparenta ingrijirii porumbeilor sau a concursurilor organizate de diferite OLR-uri, la care a participat.

Porumbeii vor primii hrana de cea mai buna calitate, Versele Laga , precum si produse columbofile complementare care sa le sustina sistemul imunitar si sa le mareasca rezistenta la efort.

Hrana si produsele complementare vor fi asigurate de unul din sponsorii oficiali :
http://produseporumbei.ro/

Transportul porumbeilor se va face cu masina speciala de transport porumbei,avand o capacitate de 2.800 porumbei, omologata din punct de vedere veterinar, dotata cu GPS de localizare.

Sponsori

fb benzinglive

 

geraldy tauben 01 en

 

Mifuma

 

images

 

mifuma

logo GP

shop europa master pigeons

SC. EUROPEAN MASTER PIGEONS SRL
Adresa: Str. Catunului Nr. 2, Comuna Baia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Romania

Telefon: 0747 332 163

anpc sol