romania united kingdom germany bulgaria france spain

Europa Master Pigeons OLR 2019

Porumbeii participanti la EUROPEAN Master Pigeons OLR trebuie sa poarte inel genealogic din anul 2019 si sa fie a unei federatii columbofile recunoscute .

Trebuie sa fie in varsta de minim 4-6 saptamani, sa poata manca si bea apa singuri la predarea catre EUROPEAN Master Pigeons OLR. Nu este obligatoriu sa fie vaccinati, deoarece absolut toti porumbeii colectati vor fi vaccinati si vor urma un program profilactic , in perioada de adaptare. La predare se va mentiona daca porumbeii au fost sau nu vaccinati.

Prin predarea porumbeilor catre EUROPEAN Master Pigeons OLR, se preda si dreptul de proprietate in toate formele, catre Columbodromul E.M.P, acesta devenind proprietarul de drept al acestora.
Porumbeii vor fi tinuti in carantina, separati pe crescatori timp de o saptamana inainte de a fi introdusi in crescatorie. Daca vor exista porumbei cu probleme in perioada de carantina , proprietarul acestora va fi informat imediat si acesta va decide ce trebuie facut pe mai departe, va inlocui porumbeii cu probleme imediat sau va trimite gratis anul urmator un numar egal de porumbei cu cei care au avut probleme. Porumbeilor cu probleme li se vor efectua analize de laborator pentru a nu exista dubii .

Porumbeii se vor colecta direct de la crescatoria participantilor sau de la reprezentantul legal al columbodromului. Din momentul predarii porumbeilor de catre participant si pana la intrarea in carantina durata nu va depasi 72 de ore.

Este obligatoriu ca la predarea porumbeilor sa se predea pedigreele si titlurile de proprietate, un cont bancar pentru plata premiilor , un numar de telefon si o adresa de mail pentru comunicarea rapida. Predarea pedigreelor se poate face si pe cale postala pana cel tarziu pe data de 01.06.2019.

Taxa de participare este de 600 de euro per echipa. Echipa este formata din 2 porumbei activi si 1 porumbel rezerva. Porumbelul rezerva castiga premii la HS1, HS2, HS3 si HS4. Porumbelul rezerva inlocuieste oricare din porumbeii activi, in caz de pierdere a acestora, inainte de semifinala. Porumbelul rezerva trebuie activat inainte de semifinala contra sumei de 300 euro, daca cei doi porumbei activi sunt inca prezenti. Porumbeii activi se anunta care sunt de la inscriere. Daca crescatorul nu a facut acest lucru, porumbelul cu cea mai mare serie este rezerva. Porumbeii rezerva se pot active oricand, daca acest porumbel nu ajunge in semifinala, banii pentru activare se inapoiaza integral. Porumbelul rezerva se activeaza pana pe data de 27.08.2019 . Incepand cu data de 28.08.2019 porumbelul rezerva poate fi activat de terte personae. Lista cu porumbeii rezerva care se activeaza , se actualizeaza zilnic.

Participantii care se inscriu si platesc taxa de participare pana pe data de 31.12.2018 beneficiaza de o reducere de 50 de euro din taxa de participare ( platind doar 550 Euro / echipa ( 2 activi +1 rezerva ). Porumbelul rezerva trebuie activat inainte de semifinala doar contra sumei de 275euro. Acest drept nu se poate transmite catre terti.

Plata se va face in urmatorul cont :
SC.  EUROPEAN  MASTER PIGEONS SRL
Adresse : Str. Catunului Nr. 2, ComunaBaia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Rumänien
BANCA TRANSILVANIA
Adresse 725200 Falticeni, Str. Republicii, Romania
pentru plati in EURO:
IBAN :  RO10 BTRL EURC RT04 7787 8001  
Pentru plati in USD :
IBAN : RO14 BTRL USDC RT04 7787 8001
Pentru plati in RON :
IBAN : RO60 BTRL RONC RT04 7787 8001
SWIFT/ BIC : BTRL RO22

Plata premiilor pe teritoriul Romaniei se va face in RON, la cursul de schimb al Bancii Transilvania din ziua cand se efectueaza plata premiilor. Impozitarea premiilor, daca va fi cazul, se va face conform legilor in vigoare la data platirii premiilor. Beneficiarul premiului va suporta taxele bancare de transfer. Prin trimiterea porumbeilor catre European Master Pigeons SRL se intelege  asumarea in totalitate a regulamentului .

Dupa perioada de carantina, care dureaza o saptamana, porumbeii vor fi introdusi in crescatorie. Porumbeii vor urma un program de profilaxie si vaccinare si se vor acomoda cu mediul interior si exterior al custii .
Primirea porumbeilor se face in perioada 25.02.2019 – 05.05.2019

Porumbeii vor primii cipul electronic si se va ascunde inelul genealogic prin infoliere de la intrarea in crescatorie . De la aceasta data absolut toti porumbeii vor fi liberi sa zboare in jurul crescatoriei si vor incepe antrenamentele usoare cu imbarcare generala cu ceasul pe antrenament.

In perioada de prepregatire, se vor face antrenamente intre 1 Km si 30 Km . Exceptie vor face zilele cu conditii atmosferice extreme ( ploi torentiale, vanturi puternice, canicula , etc ). Antrenamentele se vor efectua in toate cele 4 puncte cardinale.

Antrenamentele oficiale vor incepe in jurul datei de 01.07.2019.
Programul de concursuri este urmatorul :
FINALA – 541 Km Kape Emine 19.09.2019
HS5 , Semifinala 445Km 05.09.2019
HS4: Tepes Voda ( 364 Km ) 22.08.2019
HS3 : Braila ( 273 Km ) 15.08.2019
HS2 : Cosmesti ( 190 Km 08.08.2019
HS1 : ODOBESTI = 108 Km 01.08.2019

Intre etape se vor face minim un antrenament cu ceas si imbarcare intre 50Km si 100Km.

In perioada de pregatire, antrenare se vor face antrenamente zilnic intre 10Km si 100 Km cu ceasul pornit. Exceptie vor face zilele cu conditii atmosferice extreme ( ploi torentiale, vanturi puternice, canicula , etc ). Antrenamentele se vor efectua in toate cele 4 puncte cardinale.

Antrenamentele vor fi zilnice, cu imbarcare, in perioada 01.07.2019 – 01.08.201. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica datele de antrenament si concurs , daca situatia o impune. Orice modificare se va aduce la cunostinta participantilor .

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica datele de antrenament si concurs , daca situatia o impune sau in caz de forta majora. Orice modificare se va aduce imediat la cunostinta participantilor .

Imbarcarea la HS-uri, Semifinala si Finala se face de catre personalul columbodromului, in fata camerei de luat vederi si a unei comisii formata din participanti. Comisia nu va atinge porumbeii , doar vor verifica vizual seria de inel. La imbarcarea pentru HS, Semifinala si Finala se va da jos folia protectoare de pe inel si dupa verificarea seriei de catre comisie , se va trece porumbelul peste ceasul de imbarcare si i se va infolia din nou inelul in fata comisiei si a camerei de luat vederi si va fi pus in cusca de transport.

Dupa terminarea imbarcarii sub supravegherea comisiei si a columbofililor participanti la imbarcare , se vor pune custile de transport in masina de transport porumbei si se vor sigila usile masinii.

Transportul porumbeilor se va face cu masina de transport porumbeii autorizata, de catre personalul angajat al columbodromului EUROPEAN Master Pigeons OLR.

La locul de lansare, toate pregatirile necesare unei bune lansari, hranirea si adaparea porumbeilor se va face doar de personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Columbofililor participanti ca si comisie de supraveghere le este absolut interzis sa se apropie de masina si au obligatia sa filmeze si sa inregistreze pregatirea si lansarea porumbeilor. Columbofilii participanti ca si comisie de supraveghere vor fi renumerati . La fiecare lansare vor fi invitati ca sa participe si sa verifice lansarea si columbofili locali din zona lansarii.

Pregatirea si Lansarea porumbeilor va fi intotdeauna in direct online pe pagina web EUROPEAN Master Pigeons OLR : www.europeanmasterpigeons.com sau www.europeanmasterpigeons.eu ca si pe pagina facebook EUROPEAN Master Pigeons OLR .

La imbarcarea pentru finala , columbofilii participanti care doresc, pot sa-si verifice doar proprii porumbei. Verificarea propriilor porumbeilor se va face doar in fata camerelor de supraveghere, a comisiei de imbarcare si a personalului angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR.

Ordinea va fi urmatoarea : porumbeii se vor aduce in camera de imbarcare in custi ajutatoare de catre personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Se indeparteaza folia de protectie de catre personalul columbodromului, se citeste si comunica seria comisiei, care verifica autenticitatea seriei si se anunta proprietarul porumbelului . Daca acesta este prezent si doreste , poate sa verifice starea si forma porumbelului. Aceasta se va face doar in camera de imbarcare , in fata camerelor si a comisiei. Proprietarii care nu sunt prezenti pot sa-si vada porumbelul care va fi prezentat indeaproape camerei principale de luat vedericare va fi online. Personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR va imbarca porumbelul prin trecerea acestuia peste ceasul de imbarcare , va aplica folia de protectie peste inel, i se va aplica o stampila de control pe aripa de catre comisie si il va imbarca in cusca de transport. Dupa atingerea numarului de porumbei per cusca aceasta va fi sigilata. Dupa terminarea imbarcarii , custile de transport vor fi duse la masina, iar sigurantele automate de deschidere a custilor, vor fi blocate si sigilate. Dupa caz porumbeii vor fi adapati si hraniti inainte de a porni spre locul de lansare.

In ziua finalei pana la ora 12, columbofilii participanti pot sa viziteze crescatoria. Dupa aceasta ora vor incepe pregatirile de asteptare a porumbeilor, iar columbofilii participanti la finala se vor retrage in zona de asteptare special amenajata. Vor fi standuri cu mancare si bautura pentru diverse gusturi .
Finala va fi transmisa online .
Porumbeii sositi in finala vor fi vanduti la licitatie astfel :
Locurile 1-20 si primii 5 AS, pe un site in Vest sau in Asia.
Toti porumbeii intorsi din finala vor fi vanduti la licitatie. Pentru porumbeii vanduti in Romania, se va percepe un comision de 15% din pretul de vanzare, iar restul va fi impartit astfel : 50% crescator si 50% organizator, implicit EUROPA Master Pigeons OLR.

Pentru porumbeii vanduti in Vest sau Asia comisionul de organizare a licitatiei va fi mai mare. Din suma ramasa dupa achitarea comisionului pentru organizarea licitatiei crescatorul ca primii 50% iar organizatorul 50%.

Porumbeii care nu s-au vandut la licitatie pot fi rascumparati contra sumei de 30 Euro de catre proprietar in maxim 7 zile de la incheierea licitatiei.

EUROPEAN Master Pigeons OLR va decide ce va face in cazul ramanerii de porumbei nevanduti, acestia fiind proprietatea sa indiscutabila.
Porumbeii fara pedigree nu vor beneficia de premii si de sumele rezultate din licitatie ! Orice discutie sau predarea pedigreelor dupa finala este EXCLUSA ! Orice suma de bani cuvenita sau rezultata de la porumbeii fara pedigree revin in totalitate organizatorului EUROPEAN Master Pigeons OLR.
Toti participantii prin predarea porumbeilor catre organizator isi asuma si se obliga la respectarea termenelor si conditiilor din prezentul regulament .
EUROPEAN Master Pigeons OLR doreste tuturor participantilor mult succes si vant in pene !


In cadrul columbodromului si in editia 2019 participa 7 echipe Team GPS -Profis. Aceste echipe se iau in calcul la echipe platite, deoarece isi platesc participarea, apar in clasamente, dar nu incaseaza premii. Nu incaseaza premii deoarece acesti porumbei nu au pedigree si fac parte dintr-un experiment cu implicatii multiple. Acesti porumbeii pe langa inel genealogic, senzor benzing , mai transporta gps de localizare cu senzori de atitudine, microcamere de filmat si va fi testat si un gps tracker (da pozitia in timp real).

Dupa incheierea experimentelor, concluziile vor fi publicate. Publicarea concluziilor tine doar de cei de la Team GPS-Profis. In plus Team GPS- Profis, ca sponsorizare, va monta un GPS Tracker pe masina de transport cu acces pentru toata lumea. In plus vor monta si o camera video, in interiorul remorcii care va fi activa, on line, pentru toti participantii, pe perioada cursei Finale.

 

Reprezentanti

Alfons Klaas Reprezentant GermaniaAlfons Klaas
Westerwieher Str.208, 33397 Rietberg
Tel : 0173-2809855
Email: alfons.klaas@europamasterpigeons.com


Waldow WernerWerner A. Waldow
46282 Dorsten, Gräwingheide 2
Tel:0049 172 2626841
Email: Werner.A.Waldow@gmx.de


reprezentant OlandaDickmann-Stroetges
41379 Bruggen , Genholterstrasse 34
Tel : 02163-5714549
Email: dickmann.stroetges@europamasterpigeons.com


Lorenzo Ghiaci reprezentant ItaliaLorenzo Ghiacci
47014 Meldola , Via RaggiS.Colombano 9
Tel : 0329 5327910
Email: lorenzo.ghiacci@europamasterpigeons.com


turkeyYusuf & Ercan Yıldız
Tel : +90 0535 977 70 20
Email: ysfyldz0059@gmail.com


Nawaf al dakheelNawaf al dakheel
Tel: 0096560066400
Email: nawaf.2o16@hotmail.com

Reprezentantul nostru in Quweit, Iran si Emiratele Arabe Unite

نواف الدخيل
وكيل نقطة ماستر اوروبا
في الكويت والخليج

 


Mohammed Essa Khalifa Alkhaldi

Mr. Mohammed Essa Khalifa Alkhaldi
Phone number : +97455590566
DOHA - QATAR
الوكيل الحصري في قطر والخليج ( نقطة اوروبا ماستر لسباق الحمام الزاجل )

 


Ilijan

Ilijan van der Zhek
Phone number : +359897260666
Email: ivdzhek@gmail.com
My social media: Facebook (Ilijan van der Zhek)
+ WhatsApp and Viber to this number (+359897260666)

Sponsori

fb benzinglive

 

geraldy tauben 01 en

 

Mifuma

 

images

 

mifuma

logo GP

shop europa master pigeons

SC. EUROPEAN MASTER PIGEONS SRL
Adresa: Str. Catunului Nr. 2, Comuna Baia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Romania

Telefon: 0747 332 163

anpc sol