romania united kingdom germany bulgaria france china

banner auction

 

 Regulament, antrenamente, concursuri si premii in 2021

Europa Master Pigeons OLR este persoana juridica, autorizata legal si sanitar veterinar cu drepturi depline de a creste, întreține si a organiza concursuri cu porumbei.
Este înregistrata in sistemul TRACES ceea ce ii da dreptul de a importa si exporta porumbei din si in întreaga lume. Mașinile de transport porumbei sunt de asemenea înregistrate si omologate sanitar veterinar cu sistem GPS. Europa Master Pigeons OLR deține unitate de carantina si laborator omologate sanitar veterinar.

In cadrul columbodromului Europa Master Pigeons OLR puteți participa si aduna puncte pentru:
1. FCI RACING PIGEONS GRAND PRIX
2. ONE LOFT RACING WORLD LEAGUE

Pentru a participa la ONE LOFT RACING WORLD LEAGUE trebuie respectate si îndeplinite regulile acestei competiții impuse si cerute de organizatorul ONE LOFT RACING WORLD LEAGUE.
Regulamentul si organizatia Europa Master Pigeons OLR nu are nici o influenta asupra regulelor cerute si impuse de ONE LOFT RACING WORLD LEAGUE si FCI RACING PIGEONS GRAND PRIX.
Europa Master Pigeons OLR doar pune la dispozitie si asigura conditiile pentru organizarea celor doua competitii, in urma carora se aduna puncta pentru : ONE LOFT RACING WORLD LEAGUE si FCI RACING PIGEONS GRAND PRIX.
Porumbeii participanţi la EUROPEAN MASTER PIGEONS OLR trebuie sa poarte inel genealogic din anul 2021 si sa fie a unei federaţii columbofile recunoscute .
Trebuie sa fie in vârstă de minim 4-6 săptămâni, să poată manca si bea apa singuri la predarea către EUROPEAN MASTER PIGEONS OLR.
Este obligatoriu sa fie vaccinaţi, minim contra paramixovirozei, dar recomandat este sa fie vaccinati cu: Columbi 2 (Paramyxo + Herpes).


Absolut toţi porumbeii colectaţi vor fi vaccinaţi contra Circuvirux si Adenocoli si vor urma un program profilactic , in perioada de adaptare. Dupa terminarea perioadei de colectare porumbeii vor fi revaccinati, rapel, contra paramixovirozei, adenocoli si poco. La predarea porumbeilor se va menţiona cu ce au fost vaccinati si un atestat in aceasta privinta.
Prin predarea porumbeilor către EUROPEAN MASTER PIGEONS OLR, se preda si dreptul de proprietate in toate formele, către Columbodromul E.M.P, acesta devenind proprietarul de drept al acestora.
Porumbeii vor fi ţinuţi in carantină, separaţi pe crescători timp de o săptămânăînainte de a fi introduşi in crescătorie. Daca vor exista porumbei cu probleme in perioada de carantina , proprietarul acestora va fi informat imediat si acesta va decide ce trebuie făcut pe mai departe, va înlocui porumbeii cu probleme imediat sau va trimite gratis anul următor un număr egal de porumbei cu cei care au avut probleme. Porumbeilor cu probleme li se vor efectua analize de laborator pentru a nu există dubii .
Porumbeii se vor colecta direct de la crescătoria participanţilor sau de la reprezentantul legal al columbodromului. Din momentul predării porumbeilor de către participant si pana la intrarea in carantina durata nu va depăşi 72 de ore.
Este obligatoriu ca la predarea porumbeilor sa se predea pedigreele si titlurile de proprietate, un cont bancar pentru plata premiilor , un număr de telefon si o adresa de mail pentru comunicarea rapida. Predarea pedigreelor se poate face si pe cale poştală pana cel târziu pe data de 01.06.2021.

Taxa de participare :
Taxa de participare este de 600 de euro per echipa:. Echipa este formata din 3 porumbei activi si 3 porumbei rezerve. Porumbelul rezerva înlocuieşte oricare din porumbeii activi, in caz de pierdere a acestora, înainte de activare. Porumbelul rezerva trebuie activat înainte de HS1 contra sumei de 200 euro. Activarea are loc dupa efectuarea unui antrenament de calificare de la 95 KM.
Participantul are obligatia de a forma echipa si a nota care sunt porumbeii activi si care sunt porumbeii rezerva. Daca participantul nu a făcut acest lucru, porumbeii cu cea mai mare serie sunt rezerva. Porumbeii rezerva se pot activa oricând, Banii achitati pentru porumbeii de rezervă, care nu se află în crescatorie la data de 02.08.2021, sunt returnați integral la data de 03.08.2021.
Porumbelul rezerva se activează pana pe data de 29.07.2021. Incepand cu data de 30.07.2021, orele 12.00 porumbelul rezerva poate fi activat de terţe persoane. Lista cu porumbeii rezerva, care sunt liber pentru activare, se actualizează zilnic.

Discounturi :

Participanții care se înscriu si plătesc taxa de participare pana pe data de 01.02.2021 beneficiază de o reducere de 50 de euro din taxa de participare ( plătind doar 550 Euro / echipa ( 3 porumbei activi + 3 porumbei rezerva ). Porumbeii rezerva trebuie activat înainte de HS1 doar contra sumei de 200 euro. Plătești echipa până la 01.02.2021 ai câștigat 50 de euro.
Acest drept nu se poate transmite că treterți.
Dacă cei 3 porumbei de rezervă sunt plătiți în același timp cu taxa de participare, pana pe data de 01.02.2021, aceștia vor fi taxați doar cu 180 de euro în loc de 200 euro per porumbel. Plătiți echipa integral, toți cei 6 porumbei, până la 01.02.2021, poti economisi în total 110 de euro. Plătești doar 1090 de euro în loc de 1200 de euro.
Banii platiti in avans, pentru porumbeii de rezervă, care nu se află în crescatorie la data de 02.08.2021, sunt returnați integral la data de 05.08.2021.

 

Plata se va face in următorul cont :

SC. EUROPEAN MASTER PIGEONS SRL
Adresse : Str. Catunului Nr. 2, ComunaBaia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Rumänien
BANCA TRANSILVANIA
Adresse 725200 Falticeni, Str. Republicii, Romania
Pentru plati in EURO:
IBAN : RO10 BTRL EURC RT04 7787 8001
Pentru plati in USD :
IBAN : RO14 BTRL USDC RT04 7787 8001
Pentru plati in RON :
IBAN : RO60 BTRL RONC RT04 7787 8001
SWIFT/ BIC : BTRL RO22
Plata premiilor pe teritoriul României se va face in RON, la cursul de schimb alBăncii Transilvania din ziua când se efectuează plata premiilor.
Plata premiilor, a sumelor cuvenite din licitatia porumbeilor, se face, conform legislatiei financiare in vigoare, in prima saptamana din luna februarie 2022. Beneficiarul premiului va suporta taxele bancare de transfer
Impozitarea premiilor, daca va fi cazul, se va face conform legilor in vigoare la data plătirii premiilor. !!!

Prin trimiterea porumbeilor către European Master Pigeons SRL se înţelege asumarea in totalitate a regulamentului.

După perioada de carantina, care durează o săptămână, porumbeii vor fi introduşi in crescătorie. Porumbeii vor urma un program de profilaxie si vaccinare si se vor acomoda cu mediul interior si exterior al cuştii .
Primirea porumbeilor se face in perioada 29.02.2021 – 10.05.2021.
Porumbeii vor primii cipul electronic si se va ascunde inelul genealogic prin înfoliere de la intrarea in crescătorie .
Îmbarcarea la HS-uri, Semifinala si Finala se face de către personalul columbodromului, in fata camerei de luat vederi si a unei comisii formata din participanți. Comisia nu va atinge porumbeii , doar vor verifica vizual seria de inel. La îmbarcarea pentru HS, Semifinala si Finala se va da jos folia protectoare de pe inel si după verificarea seriei de către comisie , se va trece porumbelul peste ceasul de îmbarcare si i se va înfolia din nou inelul in fata comisiei si a camerei de luat vederi si va fi pus in cușca de transport.
După terminarea îmbarcării sub supravegherea comisiei si a columbofililor participanți la îmbarcare , se vor pune cuștile de transport in mașina de transport porumbei si se vor sigila ușile mașinii.
Transportul porumbeilor se va face cu mașina de transport porumbeii autorizata, de către personalul angajat al columbodromului EUROPEAN Master Pigeons OLR.
La locul de lansare, toate pregătirile necesare unei bune lansări, hrănirea si adăparea porumbeilor se va face doar de personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Columbofililor participanți ca si comisie de supraveghere le este absolut interzis sa se apropie de mașina si au obligația sa filmeze si sa înregistrezepregătirea si lansarea porumbeilor. Columbofilii participanți ca si comisie de supraveghere vor fi remunerați . La fiecare lansare vor fi invitați ca sa participe si sa verifice lansarea si columbofili locali din zona lansării.
Pregătirea si Lansarea porumbeilor va fi întotdeauna in direct online pe pagina web EUROPEAN Master Pigeons OLR : www.europeanmasterpigeons.com sau www.europeanmasterpigeons.eu cat si pe pagina Facebook EUROPEAN Master Pigeons OLR : https://www.facebook.com/Europa-Master-Pigeons-OLRs-friends-2300192423421068

La îmbarcare , columbofilii participanți care doresc, pot sa-si verifice doar proprii porumbei. Verificarea propriilor porumbeilor se va face doar in fata camerelor de supraveghere, a comisiei de îmbarcare si a personalului angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR.
Ordinea va fi următoarea : porumbeii se vor aduce in camera de îmbarcare in cuști ajutătoare de către personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR . Se îndepărtează folia de protecție de către personalul columbodromului, se citește si comunica seria comisiei, care verifica autenticitatea seriei si se anunța proprietarul porumbelului . Daca acesta este prezent si dorește , poate sa verifice starea si forma porumbelului. Aceasta se va face doar in camera de îmbarcare , in fata camerelor si a comisiei. Proprietarii care nu sunt prezenți pot sa-si vadă porumbelul, daca se doreste, care va fi prezentat îndeaproape camerei principale de luat vederi care va fi online.
Personalul angajat EUROPEAN Master Pigeons OLR va îmbarca porumbelul prin trecerea acestuia peste ceasul de îmbarcare , va aplica folia de protecție peste inel, i se va aplica o stampila de control pe aripa de către comisie si îl va îmbarca in cușca de transport. După atingerea numărului de porumbei per cușca aceasta va fi sigilata. După terminarea îmbarcării , cuștile de transport vor fi duse la mașina, iar siguranțele automate de deschidere a cuștilor, vor fi blocate si sigilate. După caz porumbeii vor fi adăpaţi si hrăniţi înainte de a porni spre locul de lansare.
In ziua finalei pana la ora 12, columbofilii participanți pot sa viziteze crescătoria. După aceasta ora vor începe pregătirile de așteptare a porumbeilor, iar columbofilii participanți la finala se vor retrage in zona de așteptare special amenajata.
Vor fi standuri, gratis, cu mâncare si băutura pentru diverse gusturi din partea casei .
Finala va fi transmisa online .
Porumbeii sosiți in finala vor fi vânduți la licitație astfel :
Locurile 1-20 si primii 5 AS, pe un site in Vest sau in Asia.

Toți porumbeii întorși din finala vor fi vânduți la licitație.

Pentru porumbeii vânduți pe site-ul din Romania, se va percepe un comision de 15% din prețul de vânzare, iar restul va fi împărţit astfel : 50% participant si 50% organizator, implicit EUROPA Master Pigeons OLR.

Atentie :
Banii proveniti din licitatia porumbeiilor activati de a 3a persoana, se vor imparti, dupa scaderea comisionului, astfel :
50% Europa Master Pigeons OLR, si 50% pentru cine a activat porumbelul. Proprietarul porumbelului isi pierde orice drept asupra porumbelului rezerva neactivat.

Pentru porumbeii vânduți in Vest sau Asia comisionul de organizare a licitației va fi mai mare. Din suma rămasa, după achitarea comisionului pentru organizarea licitației ,crescătorul ca primii 50% iar organizatorul 50%.
Porumbeii care nu s-au vândut la licitație pot fi răscumpăraţi contra sumei de 30 Euro de către proprietar in maxim 7 zile de la încheierea licitației.
EUROPEAN Master Pigeons OLR va decide ce va face in cazul rămânerii de porumbei nevânduți, aceștia fiind proprietatea sa indiscutabila.
Porumbeii fără pedigree nu vor beneficia de premii si de sumele rezultate din licitație ! Orice discuție sau predarea pedigreelor după finala este EXCLUSA !

Orice suma de bani cuvenita sau rezultata de la porumbeii fără pedigree revin in totalitate organizatorului EUROPEAN Master Pigeons OLR.

Toți participanții, prin predarea porumbeilor către organizator îşi asuma si se obliga la respectarea termenelor si condițiilor din prezentul regulament .

 

FCI Racing :

Deoarece Europa Master Pigeons OLR este membra in Federatia Columbofila Internationala, am hotărât sa dau o șansa de joc, in cele mai echitabile condiții tuturor columbofililor care doresc sa participle doar in competitia organizata de FCI.
A doua posibilitate de a participa este de 80 euro / porumbel. La 5 porumbei plătiți al6-lea este gratis. In aceasta varianta participați doar la primele 4 HS-uri. Premiile sunt cele de la primele 4 HS-uri.

HS 4 FCI Racing – 347 Km 24.08.2021 este FCI MUNDIAL RACING - , care se va desfășura sub supravegherea unei comisii FCI.
După HS4, porumbeii înscriși la aceasta categorie se vor vinde la licitație . După scăderea cheltuielilor generate de organizarea licitației , participantul va primii 50% din suma rămasa in urma vânzării la licitație.
Cei care doresc sa participe in continuare, la semifinala si finala pot sa-si activeze porumbeii sau un porumbel contra sumei de 200euro/ porumbel. Si au drepturi depline ca si jucătorii profesioniști, inclusiv la categoria AS.
Toți porumbeii, indiferent la ce categorie participa, care zboară HS 4 FCI Racing – 347 Km 24.08.2021, FCI MUNDIAL RACING, aduna puncte FCI, daca au inele genealogice recunoscute de FCI.
La aceasta categorie se poate participa cu minim 2 porumbei.

Este șansa ta de a concura , in condiții deosebite de fairplay si îngrijire a porumbeilor, împotriva celor mai buni columbofili din tara si din lume !Sponsori

fb benzinglive

 

geraldy tauben 01 en

 

Mifuma

 

images

 

mifuma

logo GP

shop europa master pigeons

SC. EUROPEAN MASTER PIGEONS SRL
Adresa: Str. Catunului Nr. 2, Comuna Baia, Sat Baia, 727020, Jud. Suceava, Romania

Telefon: 0747 332 163